Van valami trükk arra, hogy a rántott hús nem menjen össze sütés közben?
Figyelt kérdés
Bécsi szeletet sütök csirke mellből. Zsemlemorzsás panírban.Nem szoktam kiklopfolni .
Elképzelhető, hogy ha vastagabbra hagynám és klopfolnám, az változtatna valamit ?
2018. nov. 10. 14:44
11/12 mustafa33 válasza:
Egyetlen trükk, hogy ne "gyári" brojlerből süsd, hanem becsületes paraszt csirkéből.
12/12 anonim válasza:
Szép is az ha az ember a fizika törvényeinek szeretne ellenállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!