Van valami trükk arra, hogy a rántott hús nem menjen össze sütés közben?
Bécsi szeletet sütök csirke mellből. Zsemlemorzsás panírban.Nem szoktam kiklopfolni .
Elképzelhető, hogy ha vastagabbra hagynám és klopfolnám, az változtatna valamit ?
Nekem sosem megy össze, ne süsd túl, pár perc elég neki!
Klopfolni nem szoktam soha.
Off: Az már nem Bécsi szelet.
Hagyd vastagabbra, kb. 1 centire, és áztasd fokhagymás tejben egy napot. Tegyél bele egy kis petrezselymet is. Így panírozd másnak klopfolás nélkül, isteni vaj puha lesz és finom ízű.
2-es
Mitől nem bécsi szelet a bécsi szelet ?
Na ezt nem tudtam. :)
Bár ilyen alapon a nem kiklopfolt borjú húsból készült sem lehet bécsi szelet. :)
Sőt a mondat közbeni "bécsi" szót is valószínűleg nagy betűvel kell írni , mert az eredeti úgy írja. :)
A víz távozik belőle sütés közben, ezért megy össze.
Egy jó hentestől talán tudsz venni normális húst, de néha már azok sem az igaziak.
"Bár ilyen alapon a nem kiklopfolt borjú húsból készült sem lehet bécsi szelet. :)"
Ebben igazad van, az eredeti bécsi szelet kiklopfolt borjúból készül és vajban sütik ki - minden más nem az!
"Sőt a mondat közbeni "bécsi" szót is valószínűleg nagy betűvel kell írni , mert az eredeti úgy írja. :)"
A bécsi szót meg nem kell nagy betüvel írni, mert eredetileg Wiener Schnitzel a neve, azaz nincs benne a "bécsi" szó sem kis, sem nagy betüvel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!