Miért púposodik fel a rántott húson a prézli sütés közben?
Figyelt kérdés
2009. jan. 11. 07:20
1/3 anonim válasza:
Nekem nem szokott, én úgy panírozom hogy prézli, tojás, prézli, majd mehet a forró olajba.
Nem teszek lisztet a morzsába.
2/3 anonim válasza:
Én pedig összekeverem a morzsát a liszttel,és így panírozok.Sokkal finomabb. (és még egy tányért is megspórolok.
3/3 anonim válasza:
szia azért puposodik fel mert vizes a hus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!