Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Leveles tésztában sült zöldség...

Leveles tésztában sült zöldséges batyu?

Figyelt kérdés

Több receptet találtam a neten, ahol zöldségeket vagy hús-zöldségfélék keverékét töltik leveles tésztába, és úgy sütik (hasonlóan, mint a túrós batyu, csak nem túró van benne).

Amiben bizonytalan vagyok, hogy a leveles tészta nem fog-e alul elázni a zöldségektöl, meg tud sülni ott is ropogósra, levelesre?

Sok recept van, ahol nem egy-egy adagnyi készül így, hanem családi adag egy nagy "csomagban", ott végképp nem tudom, hogy kéne müködnie.

Ha valakinek van tapasztalata, legyen szíves segítsen, mire kell odafigyelni, hogy jól sikerüljön.



2018. nov. 8. 10:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, meg tud sülni. A zöldségek nem vizesebbek,mint a túrós batyu tölteléke, és gondolom, nem uborkát akarsz beletenni vagy cukkinit nyersen, nem lesózva.
2018. nov. 8. 12:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi.
2018. nov. 8. 12:54

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!