Zöldséges, tojást is tartalmazó fasírt fagyasztása pontosan hogyan; lehet-e és ha igen, nyersen vagy sütve kell fagyasztani?
A zöldséges fasírt a következőkből állna: zöldség(ek), tojás, só, zsemlemorzsa, fokhagyma, fűszerek.
Köszönöm!
Rakd őket egymás mellé egy tálcára, és úgy fagyaszd le! Amikor ezzel megvagy, utána már összerakhatod egy zacsiba őket, nem fognak összefagyni! Abból majd annyit veszel ki, amennyire éppen szükséged lesz!
Fagyott állapotban fogj hozzá a sütéshez, pont úgy, mint amikor az üzletben vásárolt, készre-panírozott termékeket akarod sütni.
Köszönöm szépen az eddigieket!
Itt találtam még néhány okosságot:
(Itt ez szerepel: "A tojást sem lehet fagyasztani héjastól, de felverve, akár külön fehérjét, sárgáját, vagy akár egyben már le tudjuk fagyasztani.")
(De ha tudtok tojás nélküli zöldséges fasírt receptet, az is jöhet. ;-))
Oké, én elhiszem, ezért is hangsúlyoztam külön a kérdésben azt, hogy tojást is tartalmazna a fasírt.
Igaz, friss tojást be tudok szerezni, de az is lehet, hogy inkább tojásmentes recepteket keresek majd!
Köszönöm mindenkinek és ha bármi hasznos eszetekbe jut a témával kapcsolatban, szívesen fogadom, ha megírjátok!
Ha kiveszem az előre elkészített, panírozott cuccokat a fagyóból, nem kell megvárni, hogy kiengedjen! Abban a percben rakhatod az olajba/zsírba, csak borítsd be, és akkor nem fog csapkodni!!!
És így semmi gond nem lesz abból, hogy a panírban vagy magában a fasírozottban van tojás!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!