Toast kenyér fagyasztása?
Pékárukat le szoktam fagyasztani, mert levéve csak bedobja az ember a sütőbe és kész.
Mi a helyzet a toast kenyérrel?
Van egy nagyon finom fajta rozsos, amit csak ritkán lehet kapni, most be is vásároltam belőle, viszont nem fog elfogyni amíg jó a szavatossága.
Szóval ha felrakom a fagyasztóba utána ha leengedem ezt is sütőbe kell tenni?
Valaki csinált már ilyet toasttal?
én rendszeresen fagyasztom, este kiveszem a fagyasztóból és a csomagolásában a konyhapulton kiolvad reggelre
csak akkor szoktuk sütőbe rakni, ha elfelejtettük este kivenni
Köszi!
Ha nem teszitek sütőbe, nem marad rossz/vizes/szivacsos az állaga?
Nem tervezem sokáig, 1-2 hétig max.
Köszi a válaszokat!
"Viszont szerintem nem érdemes túl sokáig fagyasztani mert átveszi a mélyhűtő szagát."
Milyen szaga van a mélyhütödnek? Mert nekem semmilyen, nem kap szagot semmi benne - igaz, hogy rendszeresen kimosom.
első vagyok
nem tapasztaltuk, hogy szivacsossá válna, olyan, mint amit frissen veszel a boltban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!