Mit jelent a homogén és nem homogén tészta? (kenyértészta recept írja)
Figyelt kérdés
2014. márc. 16. 17:15
1/3 anonim válasza:
A homogén az egynemű.
Amikor dagasztod, és tökéletesen sima a felülete, akkor már homogén.
2/3 anonim válasza:
Gyorsan és nagyon alaposan bedagasztja a tésztát, akkor jó, amikor homogén lesz állaga, és dagasztás közben elválik már az edény falától, és kisebb hólyagok keletkeznek rajta akkor homégén a kenyértészta.
3/3 anonim válasza:
Úgy értve egynemű, hogy nincsenek benne lisztcsomók, stb. Minden része egyforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!