Ha a fasírtot kenyér helyett zabpehellyel állítom össze, akkor beáztassam a zabpelyhet, vagy elég az a nedvesség, amit a tojásból felvesz?
Van itt aki így készített már fasírtot, mire kell még odafigyelnem?
Plusz, zabpelyhen kívül van ötletetek, hogy mivel lehetne még összeállítani a fasírtot ha a búzalisztet és abból készült dolgokat kerülnöm kell?
Első, köszönöm a tanácsot.
Második, neked is köszönöm. Sokszor készítettél már zabpehellyel? Ki lehet így sütni olajban, összeáll annyira, nem lesz túl lágy? Finom? Nagyon más mint a rendes fasírt?
Mondjuk a napokban ettem vega zabpehelyfasírtot, az finom volt, innen is jött az ötlet, hogy akkor a rendes fasírtban a kenyeret zabpehellyel helyettesítsem.
Andizsuzsi, köszönöm.
A palacsintáról írnál, hogyan, miből csinálod? Pluszban azt kérdezném még tőled és a többiektől is, milyen sütiket szoktatok sütni, és milyen lisztből? Teljesen ki vagyok már éhezve süteményre, de még nem sikerült találnom. Próbálkoztam korábban, de nem sikerült, azzal fel is adtam.
Nem kell bele semmi, elég a tojás. Sőt, még anélkül is lehet, lásd hamburger húspogácsa: [link]
A kenyér/zsemle vonal magyar szokás, és leginkább takarékossági oka van. Anélkül is lehet, NEM kell pótolni semmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!