A bundás kenyér mitől lesz olyan borzasztó ehetetlenül olajos?
Figyelt kérdés
Régebben nem volt ilyen, nem szívta fel.
Valamit változott nálunk az elkészítési módja?
Mit kellene másképpen csinálni?
2015. márc. 6. 17:26
1/5 anonim válasza:
Ha az olaj nem elég forró, általában attól szívja meg magát.
2/5 anonim válasza:
Igen, így van ahogy az előttem lévő írja! Egyébként, ha túl olajos lesz én beszoktam rakni két papírtörlő közé hogy felszívja a fölösleget
3/5 anonim válasza:
Pl, ha túl friss, lágy a kenyér, ha sokat ázik a tojásban, vagy az olajban mert nem volt elég forró. Amúgy ha a megsülteket szalvétára teszed, akkor az felszívja a felesleget.
4/5 anonim válasza:
Ha kerámiabetétes serpenyőben sütöd (3500 forint kb ) olaj sem kell hozza. Szó szerint.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nekem is eszembe jutott, hogy talán melegebbnek kellene lenni az olajnak. A gáz minősége botrányos, lassan melegszik rajta minden, a víz is alig akar felforrni.
2015. márc. 7. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!