Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ha a fasírtot kenyér helyett...

Ha a fasírtot kenyér helyett zabpehellyel állítom össze, akkor beáztassam a zabpelyhet, vagy elég az a nedvesség, amit a tojásból felvesz?

Figyelt kérdés

Van itt aki így készített már fasírtot, mire kell még odafigyelnem?

Plusz, zabpelyhen kívül van ötletetek, hogy mivel lehetne még összeállítani a fasírtot ha a búzalisztet és abból készült dolgokat kerülnöm kell?



2015. júl. 30. 21:37
1 2
 11/12 Ikonstar ***** válasza:

A sima zab búzával (ebből adódóan gluténnal is) szennyeződik, így azt is kerüld. Van külön gluténmentes, de elég drága.

A fasírtba rengeteg mindent tehetsz. Gluténmentes kenyeret is.

2015. júl. 31. 18:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ.

A búzaliszttel van gondom, nem a gluténnal, de köszönöm a figyelmeztetéseket.

2015. aug. 1. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!