Ha a fasírtot kenyér helyett zabpehellyel állítom össze, akkor beáztassam a zabpelyhet, vagy elég az a nedvesség, amit a tojásból felvesz?
Figyelt kérdés
Van itt aki így készített már fasírtot, mire kell még odafigyelnem?
Plusz, zabpelyhen kívül van ötletetek, hogy mivel lehetne még összeállítani a fasírtot ha a búzalisztet és abból készült dolgokat kerülnöm kell?
2015. júl. 30. 21:37
11/12 Ikonstar válasza:
A sima zab búzával (ebből adódóan gluténnal is) szennyeződik, így azt is kerüld. Van külön gluténmentes, de elég drága.
A fasírtba rengeteg mindent tehetsz. Gluténmentes kenyeret is.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ.
A búzaliszttel van gondom, nem a gluténnal, de köszönöm a figyelmeztetéseket.
2015. aug. 1. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!