Zöldséges fasírtot hogyan kell csinálni? Arra a fajtára gondolok, amiben egyáltalán nincsen hús. Pontos receptet légyszi.
Hát nem tudom, hogy arra gondolok e :))
Régebben volt a vacsoracsatában, hogy egy vegának csináltak zöldséges fasírtot, de a honlapon a receptek között akkoriban sem találtam. Boztos mindenki máshogy fogja írni.
Szia!
Én egyszer cukkiniből csináltam fasírtot úgy, hogy lereszeltem a cukkinit és utána úgy csináltam ahogyan a húsos fasírtot kell, csak még vegetát is tettem bele(lehet h más a sima fasírtba is szokott, nem tudom, mi abba nem szoktunk de ebbe úgy gondoltam teszek). Finom lett végülis, de gyakorlottabb, tapasztaltabb háziasszonyok lehet tudnak valami praktikát hozzá, mert én ezt magamtól találtam ki hogy így csinálom...
Szerintem mindenkinek van saját bevált receptje. Az enyém:
személyenként 1 kb 10 dekás krumlpit lereszelek, adok hozzá apróra vágott hagymát, összenyomott fokhagymát, apróra vagdalt gombát, előre megpárolt apróra vágott sárgarépát, zöldborsót, egy tojást, sót, borsot és kb 2-3 evőkanál zsemlemorzsát. Összekeverem az egészet és pogácsákat formázok belőle, zsemlemorzsába forgatom és forró olajon kisütöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!