Árt a natúr joghurtnak, ha megmikrózom? (nem műanyagban, és az íze jó marad, az élő joghurtkultúrára gondolok)
Figyelt kérdés
2011. ápr. 15. 10:33
2/7 anonim válasza:
Még nem próbáltam, de szerintem túró lesz belőle
3/7 anonim válasza:
ha felforr, kicsapódik, és túróhoz hasonló állaga lesz, csak sok savóval. de ha nem hagyod forrni, akkor csak felmelegszik. :) azt nem tudom, hogy a benne lévő baktériumok, flórák hogyan reagálnak a hőre, lebomlanak-é tőle, de engem is érdekelne. :)
4/7 A kérdező kommentje:
Nem lesz semmi baja, csak nagyon hideg volt és felmelegítettem, nagyon finom, csak közben jutott eszembe, hogy megöltem-e a jó bacikat XD na mindegy...
2011. ápr. 15. 11:52
5/7 Strigi válasza:
Naná, hogy megölted, de sokat nem vesztettél vele, nagy részük úgyis meghal a gyomorsavban.
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor miért mondják hasznosnak?
2011. ápr. 15. 12:46
7/7 anonim válasza:
Hogy vegyél minden nap, mert asszed akkor egészséges leszel. XD Nekik jó, mert csak bevétel. :D
Amúgy a hő megöli valszeg azt a keveset is, amit van benne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!