Miért marad vízízű a kovászos uborka?
Figyelt kérdés
Mindent úgy csinál anyám ahogy a receptben van mégis vízízű marad az uborka . Talán az a baj hogy a tűző napon nagyon felforr és kifolyik belőle az összes víz szinte?2018. máj. 31. 21:39
1/4 anonim válasza:
Valószínübb, hogy nincs benne elég só!
2/4 anonim válasza:
Nem-nem, ne. A kovi ubi meggyalázása, ha tűzőnapon hagyod. Neki a meleg kell, nem a tűzőnap.
2-3 dkg so kell literenként. Akkor jó, ha a levét elég sósnak érzed.
3/4 A kérdező kommentje:
Na hát én is ezt magyaráztam anyámnak hogy szerintem nem szabad a tűző napon főzni ő meg a sóra hivatkozott csak. Valóban sótlan is de akkor a nekem is igazam volt.
2018. máj. 31. 22:32
4/4 anonim válasza:
Én mindig egy külön edényben kikeverem a vizet a sóval. Nem méricskélek, kóstolgatom, és akkor lesz jó az ubinak, ha a vizet nagyon sósnak érzem. A kaport sem szabad kispórolni belőle, és én fokhagymát is szoktam bele tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!