Tészta + zöldséges saláta. Ismertek ilyen receptet?
Na szóval, nem vagyok még annyira otthon a konyhában, ezért szeretném vmi egyszerűvel, de finommal!
Van egy elképzelésem: kifőzött tésztát szeretnék bekeverni valamilyen zöldséges salátával, amiben lenne paprika, uborka, paradicsom, saláta, stb. meg majonézzel, vagy fehér joghurtal...NEm tudom...
Hogyan készíthetem el?És a hozzávalók mik legyenek?
Helló!1 üveg majonéz,paprika,paradicsom,csipe vagy pulykasonka,só és Maggi spirál tészta.
Elkészítés:A spirál tésztát kifőzzük.Addig a paprikát,paradicsomot,a sonkát apróra vágjuk,a megfőtt tésztát belekeverjük és hozzákeverjük a majonézt,ízlés szerint sózzuk,lehűtjük és tálaljuk.Jó nyári étel.
Én ajánlanám, hogy a klasszikus franciasaláta alaphoz (mondjuk ez is egyénfüggő. Én így szoktam: krumpli, kukorica, borsó, sárgarépa, valamilyen húsféle - sonka, csirke - mindent apró darabokra vágok) hozzákockázol egy-két darab édes almát és az egészhez főtt, leszűrt tészát, legvégül pedig nyakon öntöm majonézzel (diétásabb időszakokban joghurt, kefir, vagy valami hasonló, de ezekkel nem az igazi:) és megfűszerezem. Isteni a sok "normál" íz között az alma.
Ja, és általában fagyasztott, előre felkockázott mexikói zöldségmixet használok, nincs türelmem darabolni. A fűszerek közé kerüljön a majonézbe egy csipet cukor is és jól hűtsd le az egészet.
Remélem ízleni fog:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!