Wellington probléma?
A kérdésem nem egy konkrét receptre voantkozik, hanem a Wellington módszerre általában.
Ha a tölteléket becsomagolom a leveles tésztába és megsütöm, akkor hogy lehet megakadályozni, hogy a tészta és a töltelék közt egy üres réteg legyen, illetve, hogy a tészta alul ne ázzon el, ott is laza legyen?
Karácsonyra szeretném kipróbálni, de ezek miatt bizonytalan vagyok.
Linkelek egy videót: [link]
Itt szerintem elég jól be van mutatva.
Egyébként azt, hogy ne ázzon el a tészta úgy tudod elkerülni, hogy serpenyőben kérget sütsz a húsira így nem fogja kiengedni a szaftja legjavát.
A húsra egy kérget szokás sütni, akkor kevesebb az elázás esélye.
A résről pedig van egy csomó jó videó!
Köszi a választ, meg a linket.
Ami továbbra is probléma, az a töltelék, mert legalább is egy adagba nem hús kerül (vendégeknek), de akkor azon még gondolkodom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!