Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Wellington probléma?

Wellington probléma?

Figyelt kérdés

A kérdésem nem egy konkrét receptre voantkozik, hanem a Wellington módszerre általában.

Ha a tölteléket becsomagolom a leveles tésztába és megsütöm, akkor hogy lehet megakadályozni, hogy a tészta és a töltelék közt egy üres réteg legyen, illetve, hogy a tészta alul ne ázzon el, ott is laza legyen?

Karácsonyra szeretném kipróbálni, de ezek miatt bizonytalan vagyok.



2018. okt. 31. 21:56
 1/3 anonim ***** válasza:
86%

Linkelek egy videót: [link]


Itt szerintem elég jól be van mutatva.

Egyébként azt, hogy ne ázzon el a tészta úgy tudod elkerülni, hogy serpenyőben kérget sütsz a húsira így nem fogja kiengedni a szaftja legjavát.

2018. okt. 31. 22:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
98%

A húsra egy kérget szokás sütni, akkor kevesebb az elázás esélye.

A résről pedig van egy csomó jó videó!

2018. okt. 31. 23:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, meg a linket.

Ami továbbra is probléma, az a töltelék, mert legalább is egy adagba nem hús kerül (vendégeknek), de akkor azon még gondolkodom!

2018. nov. 1. 07:20

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!