Kerámia edények, vélemények? (probléma)
A kérdés nem arra irányult, hogy milyen a jó wok! A kérdésben lehetett volna szó kerámia serpenyőről, palacsintasütőről, stb.
Te biztosan autentikus vagy, akinek fontos a tradíció! Vagy esetleg kínai?!
Mellesleg nem is annyira öntött vas, ami nem egy átlag tűzhelyre való, hanem inkább: [link]
Nekem is van kettő serenyőm, de őszintén szólva nem szeretem. Remélhetőleg nem hamis, így párban a Metróban vettük kb 4 éve, nem is volt olcsó, közel 7 ezer ft volt a kettő. Sütöttem már bennük sokmindent, de mindig úgy érzem, hogy lassan sülnek benne a dolgok.Viszont hófehér és karcmentes a mai napig, vagyis semmi sem fogta meg.
A hamisítás igaz lehet, mert, ha már az ilyen szórólapos vásározók a sok gagyi kínai cuccal együtt kínálják már 1500 ft-ért, az elég gyanús.
Gondolom te üzletben vetted, de ki tudja már, hogy mit adnak a pénzünkért. Én is visszavinném a helyedben és reklamálnék.
Az öntöttvas wok pedig marhaság. Ki bírna a levegőben tartva egy öntöttvas edényt forgatni, a benne sülő ételt rázogatni, dobálgatni ...? :)
Vannak már könnyű, nemesacél edények, többek között wok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!