Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nuvaringrol vélemények?
Egy barátnőm két hónapig használta. Erősen begyulladt tőle mind a két petefészek, úgy hogy abba is hagyta. Terhes nem lett mellette.
Én éreztem amikor együtt voltunk, nem volt kellemetlen.
3 hónapja használom, nekem bevált eddig. A vérzésem lényegesen lecsökkent, de fájdalmasabb lett ahogy a tájékoztató is írja.
Az első hónapban néha volt hányingerem, de elmúlt.
Nem érzem, párom se együttlétkor.
Terhes nem lettem, a tablettával egyenértékű, előtte azt szedtem 5 évig.
Én 4 hónapig használtam, aztán abbahagytam, mert kellemetlenséget okozott a le és felhelyezése a hüvelyemben, és amikor nem raktam elég mélyre és picit lecsúszott akkor hihetetlen fájdalmat okozott a vaginámban. Mivel kicsi kezem van, így nehezen is értem el mikor le kellett venni, így ez mindig körülményes és macerás volt számomra.
Szex közben se én, se a párom nem érezte, a menzeszemen nem változtatott, a bőröm is kicsit kitisztult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!