Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hulyitos fiu problema tapaszta...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hulyitos fiu problema tapasztalatok velemenyek mindenjoljonne tortenet lent? 15/L

Figyelt kérdés

rovid jellemzes a fiurol 16 hatigazabol helyes de tomeg stilus pawa focista degondolommindenkinek ismeros az ilyen namost o tenyleg elvan szallva magatol "felisten meg sztar" es nagyonsoklanyt hulyit ugyanazt mondja egyszerre 6ttal beszel:D

A mi tortenetunk annyi mar lassan egy feleve beszelunk kissebb megszakitasokkal tenyleg mindig vam tema bunkokotekedos cuki egos pontmint en a szemelyisegunk passzol egyideig engem is hulyitett de aztan tenyleg megkedvelt vagyis igazabol beavatott mindenbe elmondta ezeket a dolgokat enmeg hat addigra elegge kotodtemhozza szval igy inkabb aztmondtam hogy haverok legyunk es tovabb beszeltunk aztan igazabol egyido utan egykicsit beleszerettem(persze nemigazabol mert meg nemlattam de azthiszem beletudnek szeretni mert igyis nagyon fontos lett) es egyre inkabb ereztem hogy o is tudom hogyakkor mar nemhulyitett mert naabeszelgeteseinkbol lehetett latni komolyabb kapcsolatot akart velem:) egyvarosban lakunk o az egyik reszen en a masikon de tudnank talalkozni:D januar 21.ig nem mert nekem minden delutan kulontanar elokeszito elotte meg ottvolt a felevi hajtas es megnemakartam kapcsolatot kozponti elott:) aztan meglett a kozponti vegre lathatom es mindenenergiammal az ove lehetek de pontelotte nagyoncsunyan osszevesztunk az egyik fiuhaverombol feltekenyseg..aztan 2-3hetig nemnagyon beszeltunk csakilyen felszinesen mara mar rendesen beszelunk de csak haverkent es kozelse ugy ahogy regen:( de en megmindig ugyanugy gondolok ra...valamiert nemhiv talalkozni pedig arra varok mert en nemfogom ugyanis namindegy a lenyeg hogy nemfogom:D egeszen nyar elejeig ha addignemhiv akkor feladom felhozom neki a temat tudomkicsit bonyolult szerintetek mennyi eselyunk van meg arra hogy egyuttlegyunk?

2016. márc. 15. 22:37
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Esküszöm kétszer olvastam el, semmit sem értek belőle.
2016. márc. 15. 22:40
 2/5 anonim ***** válasza:
66%

január 21 már elmúlt

ja, és vesszőt kérlek használj

2016. márc. 15. 22:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Tudom hogy elmult es mielott talalkoztunk volna vesztunk ossze:) tudom hogy kicsit erthetettlen deen magam sem tudnam erthetobben elmagyarazni mivan koztunk:/
2016. márc. 15. 22:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Meg a szokoz is eleg sok helyen hianyzik nem olvastam vegig mert a lenyeg ugy kb a kozepen mar latszik ebbol semmi nem lesz mert elmondta neked hogy masokat hogy hulyit azaz te csak egy haver vagy abbol meg nem lesz baratno
2016. márc. 15. 22:49
 5/5 anonim válasza:
79%
Először tanulj meg írni, és fogalmazni, a központozást használni. Utána pasizz. Ne aggódj, vannak olyan iskolák ahova 0 pontos felvételivel is mehetsz, már ha nem buksz meg. Szerintem eléggé rezeg a léc. Válts tanárt, vagy jelentkezz agyátültetésre! Én az utóbbira szavazok, az előbbi néha hasztalan. Sajnos vannak reménytelen esetek.
2016. márc. 15. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!