Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Koleszos a barátnő! Tapasztala...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Koleszos a barátnő! Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

17F

Van egy lány akiért odáig vagyok.

Ugyanabba a városba járunk iskolába viszont ő koleszos én pedig bejárós.

Mik a tapasztalataitok egy ilyen esetben?

Mik a negatív illetve pozitív oldalai ennek ha koleszos a barátnő?

(és nem,nem koedukált kolesz.ez csak csajkolesz)

2016. jan. 31. 22:54
 1/3 anonim ***** válasza:
A csak csaj kolesz még oké, az én esetembe koedukált és az valami kegyetlen érzés. Amúgy semmi extra, a lényeg, hogy csak akkor menj át, amikor ő hív, mert óriási kupi / kosz / miegyéb van ott, ez szinte tuti. De a csak "csajkolesz" tényleg nem para.
2016. jan. 31. 23:22
 2/3 anonim ***** válasza:
hat en eddig csak koleszos lányokkal jártam (abszolút csak véletlen egybeesesek) de nem jo... meg a távolság nem is volt gond inkább az hogy a lányok nincsenek es sose lesznek olyan jo baratsagban egymással mint a férfiak... ha egyiknek van barátja neki meg nincs fajni fog nekik es le akarják beszélni arról hogy neki se legyen es mivel ők vannak vele a legtöbbet ez azért lássuk be könnyen sikerülhet... en meg is szívtam minden esetben... pedig én menthetetlenül szerelmes voltam aztán mégis... nem tudom ajánlani
2016. febr. 1. 00:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Csajkoleszrol nincs velemenyem bar szerintem az sem valami hu de jó.... Nalunk csak koedukalt kolesz van na az onnani lanyokkal inkabb nem ismerkedem mert itt amugy sem valami hu de huseges lanyok vannak de ha meg raadas koleszos avba semmi jo nincs! En sajna nem ajanlom bar tisztelet a kivetelnek de az olyan ritka hogy meg nem talaltam :/
2016. febr. 1. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!