Tapasztalatok? Adott 2 barátnő,35 évesek!
Voltam hasonló helyzetben. Ha behelyettesítem a te példádba, akkor én voltam te. A legjobb barátnőm folyton irigy volt rám, bármit tehettem. Nekem akkoriban jól mentek a dolgaim, neki kevésé. Én mindig is jószívvű voltam. Anyagilag is támogatta, sosem emlegettem fel ezt neki, és egyáltalán semmilyen segítséget, amit felé nyújtottam. Nekem természetes volt, hogy segítek a barátnőmön.
Az irigységén azonban nem tudott úrrá lenni. Ráakaszkodott a barátaimra, a páromra, volt fiúimra, s akár mit tettem, minden tettéből sugárzott a rossz indulat.
Végül ő fordított nekem hátat. Bár buktam fél millát, egy tunéziai utat,(hogy ő jobban érezze magát...ezek szerint hiába...mégis, jobb ez így!Örülök, hogy lelépett!
Ha egy barátságban irigység, féltékenykedés van, az nem őszinte barátság!
Ezt tartsd szem előtt, amikor mérlegelsz!
Minden jót kívánok!
"Az egyiknek minden megvan, család , szerető férj, ház, pozitív hozzáállás mindenhez, humor, megértés, segítőkészség . A másiknak pedig semmi ilyen"
BARÁTRÓL így nem beszél egy normális ember. Végül is csak magadat fényezed, de mid van, ami neki nincs? Egy férj és egy gyerek, ennyi? Erre vered magad? Ettől ugyan nem vagy különb a másik nőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!