Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tapasztalatok? Adott 2 barátnő...

Tapasztalatok? Adott 2 barátnő,35 évesek!

Figyelt kérdés
Az egyiknek minden megvan, család , szerető férj, ház, pozitív hozzáállás mindenhez, humor, megértés, segítőkészség . A másiknak pedig semmi ilyen, depresszió, gondok és nincs tàmasza.... Az első en vagyok es nem vagyok beképzelt. Sokszor erzem , h irigy az életembe, sokszor "lehúz" hangulatügyileg.... sok embernek nem szimpatikus....
2015. febr. 23. 12:47
 1/7 anonim ***** válasza:
És most mi a érdésed? Ha szereted magadat szivatni és egy energiavámpírral ismerettségben lenni, kedves egészségedre. Egyáltalán minek barátkozol vele, ha csak a rosszat írod róla? Sajnálatból? Megszokásból? Az igen....
2015. febr. 23. 12:49
 2/7 A kérdező kommentje:
A kérdés, hogy hagyjam, vagy ne.... Sokszor érzem, h kimért, óvatos velem, nem őszinte.... Már harmadjára futunk neki..... Legutóbb azert vesztünk össze, mert amikor rossz passzban volt , mondtam neki, h jöjjön el hozzánk a kicsikhez, mert sztem a gyerekek mindenkit " feldobnak", erre ő azt mondta, h ne haragudjak, de ő hozzàm jön, nem a kicsikhez....most meg egy lány , egy masik lány hatására flegmaskodott velem, aki 35 éves es se kutyája se macskája es még az ő pártját fogta, pedig nem volt igaza.... Ugy éreztem, mintha ő a lány helyébe tenné magat.... A lánynak mosolyogva köszöntem, ő nagyon nem igy vissza..... Aztán azt is mondta h lehet rossz passzban volt, ô is ilyen es nem lehet mindenki olyan empatikus, mint en! Illetve sokszor hoztam, vittem kocsival, aminek kicsit kihasználtság " szaga" volt.
2015. febr. 23. 12:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de nem szúrja ki a szemed, hogy ez nem barátság? :(
2015. febr. 23. 13:00
 4/7 anonim válasza:

Voltam hasonló helyzetben. Ha behelyettesítem a te példádba, akkor én voltam te. A legjobb barátnőm folyton irigy volt rám, bármit tehettem. Nekem akkoriban jól mentek a dolgaim, neki kevésé. Én mindig is jószívvű voltam. Anyagilag is támogatta, sosem emlegettem fel ezt neki, és egyáltalán semmilyen segítséget, amit felé nyújtottam. Nekem természetes volt, hogy segítek a barátnőmön.

Az irigységén azonban nem tudott úrrá lenni. Ráakaszkodott a barátaimra, a páromra, volt fiúimra, s akár mit tettem, minden tettéből sugárzott a rossz indulat.

Végül ő fordított nekem hátat. Bár buktam fél millát, egy tunéziai utat,(hogy ő jobban érezze magát...ezek szerint hiába...mégis, jobb ez így!Örülök, hogy lelépett!

Ha egy barátságban irigység, féltékenykedés van, az nem őszinte barátság!

Ezt tartsd szem előtt, amikor mérlegelsz!

Minden jót kívánok!

2015. febr. 23. 13:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát a lány -mondjuk kizárólag a te leírásod alapján- legphet, hogy tényleg egy energiavámpír. De ne haragudj, te sem vagy százas: egy magányos, szomorú embert úgy akarsz felvidítani, hogy menjen át hozzád és nézegesse a gyerekedet? Ez komoly, vagy csak trollkodsz? Más gyereke idegesítő, hisztis kis takonygombóc, nem vidít fel a szülein kívül senkit. Inkább elhívtad volna őt valahova, vagy filmeztetek volna egy pohár fehérborral. Hát lehet, hogy a lánynak is jobb, ha hagyod őt, mert te nem erősen igyekszel a földön fekvőbe még egyet belerúgni.
2015. febr. 23. 13:07
 6/7 anonim ***** válasza:

"Az egyiknek minden megvan, család , szerető férj, ház, pozitív hozzáállás mindenhez, humor, megértés, segítőkészség . A másiknak pedig semmi ilyen"

BARÁTRÓL így nem beszél egy normális ember. Végül is csak magadat fényezed, de mid van, ami neki nincs? Egy férj és egy gyerek, ennyi? Erre vered magad? Ettől ugyan nem vagy különb a másik nőnél.

2015. febr. 23. 13:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Te is biztosan egy energiavámpír vagy! Elhivtam őt kvzni, szoliba, edzeni, sétálni ,biciklizni , ez a gyermekes dolog egyszeri volt.... Köszi a normalis hozzászólásokat, en már döntöttem úgy is, csak egy kis megerősítést szerettem volna! Van, ami nem működik es kesz! Van aki fapofa, negativ, irigy,depressziós , fapina, jo messziről elkerülöm az biztos!!! A pozitív emberek nagy részben meghatározzák az ember napjait, életét!A negativ embereknek üzenem, h mindenben van szép ésjó, csak tudni és akarni kell meglàtni azt!!!!!!! Szep életet a pozitív embereknek! A
2015. febr. 23. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!