Kibéküljek a legjobb barátnőmmel? Olyanok voltunk mint két testvér.
Tehát "összevesztünk" legjobb barátnőmmel. Ez úgy történt, hogy van egy pasija, és most bnőm előtt rózsaszín felhők, és tett egy olyan kijelentést, hogy hanyagolni fogja a barátait mert csak a baj van belőlünk. Nem veszekedtünk semmi... de úgy megyünk el egymás mellett, mint két idegen.
Azonban nekem borzalmasan hiányzik. Régen hajnali kettőkor ha valami bajunk volt egymást hívtuk fel, mindent tudunk egymásról..
Kiakartam amellett állni, hogy majd ha szakítanak rájön... de viszont kitudja az mikor lesz, és nekem hiányzik. Beszéljek vele? Csak nem tartom jogosnak, hogy én kezdeményezzem a békülést, amikor ő csinálta ezt.. 17-17L
Ha o sertett meg akkor hagyd ... majd gondolkozik ha a pasival valami gond van, kicsit megnevelnem!
Igy orokke Te fogsz kullogni utana barmi problema lesz koztetek... Ha meg egy pali miatt dobja a baratsagot akkor az nem barat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!