Mit csináljak ha a legjobb barátnőm szerelmes a bátyámba?
Szerintem segits nekik osszejonni! Ha kesobb szakitanak, az nem a te hibad lesz. Hogy lehet ilyen marhasagot kitalalni..
Kerdezd meg a batyadat neki is bejon-e a lany, es hogy mit akar tole. Ha csak szexet, akkor ne segits neki, mert megbantja a baratnodet.
Kedves Kérdező!
Nem tudom, kiket kérdeztél meg erről, de elég furcsa gondolkodásuk van, az biztos. o.O
Mármint... ezt ne vedd sértésnek, nem azért mondtam, csak nem értem, miért utálnának meg TÉGED, ha NEKIK nem működne? o.O
Mindegy. Szóval szerintem próbálj meg egy kicsit segíteni nekik. :3 A barátnőd és a bátyád is szeretnek téged. :))
Ha pedig szétmennek, akkor maximum nem akarnak majd egymással találkozni. Mind a ketten ugyanúgy fognak szeretni téged, mint az előtt, csak max. majd úgy találkoznak veled, hogy a másik épp ne legyen ott, de ennyi. Meg egyébként is! Talán még összejön a dolog és boldogok lesznek együtt. :) Talán egész komolyra is fordul...
Én minden esetre drukkolok! Sok sikert!^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!