Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szoktátok még használni a Snapchat-et, vagy már nem "divat"? Tapasztalatok? F
Figyelt kérdés
Kort is légyszi :))2016. jan. 8. 20:58
2/16 A kérdező kommentje:
Hmm szóval akkor nem... :D
2016. jan. 8. 21:47
3/16 NeymarjrLau válasza:
Szerintem hülyeség, teljesen felesleges, nem használom. 14L
5/16 anonim válasza:
A Snapchat talán most éli itt a legnagyobb korszakát,persze csak ha új készüléked van amire jók a frissítések.Szóval szerintem még egy jó ideig menő lesz.16L
6/16 anonim válasza:
Szeretem, napi szinten használom(sajnos)
7/16 anonim válasza:
Nagyon nagy divat még, mondjuk én pont nem használom. 15/L
8/16 anonim válasza:
Szerintem egy baromság, de minden osztálytársam használja...teljesen fölösleges, és már idegesít, amikor egy óra múlva sem unják meg, az idióta szelfizést...
Ha te egy normális srác vagy, nem töltöd le :)
15/L
9/16 anonim válasza:
Nekem még facebook-om sincs :)
16/F
10/16 anonim válasza:
Én sokat használom de leginkabb csak a nővéremmel beszélek rajta (usában tanul) ha más emberek küldözgetnek szelfiket akkor egy idő után ideges leszek tőle 13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!