Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, lányok! Mi az oka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Mi az oka annak, hogy ennyire a csupasz férfi fanszőrzet a divat, mi az előnye? Esztétika, szexuális élmény? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2015. dec. 17. 22:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%

Orális szex.

Utálod, amikor hajszál van a nyelveden, igaz?

Nos, ha cumi közben szőrszál kerül a szádba, önkéntelenül is öklendezel, és abba kell hagyni, percekig keresni, stb...

Tehát: én szőrös péniszt nem veszek a számba. Egyébként gond nélkül.

25/N

2015. dec. 17. 22:18
 2/11 anonim ***** válasza:

Valaki a csupaszt szereti, valaki a szőröset, valaki a fazonra nyírtat. Nincs ebben semmi különös. Nője válogatja.

Nem minden nő egyforma, kár általánosítani. Tény hogy, a 90-es évektől, divat lett, de ez nem mérvadó tényező.

2015. dec. 17. 22:19
 3/11 anonim ***** válasza:

Nekemazért olyan, mert eddig a legtöbb párom kérte legyen csupasz a cumizás miatt.

Csak azt nem értem, mikor én kérem, hogy a puni meg legyen dzsungel és bikini vonal is maximum csak strandoláskor akkor jön a "neeeeeeemmm, márpedig kopasz marad".

Engem jobban zavar, hogy nincs már a világon bozontos punci :(

2015. dec. 17. 22:19
 4/11 anonim ***** válasza:
#1: kedvenc pózom a 69 és előbb írtam csak a bozontos punci izgat! Semmi gond nincs a szőrszállal nyaláskor.
2015. dec. 17. 22:21
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik a csupasz csak a fazonra igazított, a teljes szőrzet meg attól függ mennyire dús és hosszú amúgy elviselhető az is.
2015. dec. 17. 22:23
 6/11 anonim ***** válasza:

Èn meghagynám, ha párom ezt kérné.

Csak Ő sem szereti a szőrszálat a fogai között...

2015. dec. 17. 22:26
 7/11 PearlDiver ***** válasza:
Barátnőm kiröhögne, ha leborotválnám... :-)
2015. dec. 17. 22:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Az az elonye, hogy hasonlit a kapanyelre.
2015. dec. 17. 23:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Én már évek óta borotválom rendszeresen,és sokkal jobb érzés. Tisztábbnak ápoltabbnak érzem magam tőle!!! Szerintem ahogy a lányoknál is már ciki a p...ö...cs bozót!!!
2015. dec. 18. 21:46
 10/11 anonim ***** válasza:

Amerika atallitotta az agyatokat!

Hulye meztelencsigapi*csak,es po*csok!

2015. dec. 19. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!