Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Mi az oka annak, hogy ennyire a csupasz férfi fanszőrzet a divat, mi az előnye? Esztétika, szexuális élmény? Mik a tapasztalatok?
Orális szex.
Utálod, amikor hajszál van a nyelveden, igaz?
Nos, ha cumi közben szőrszál kerül a szádba, önkéntelenül is öklendezel, és abba kell hagyni, percekig keresni, stb...
Tehát: én szőrös péniszt nem veszek a számba. Egyébként gond nélkül.
25/N
Valaki a csupaszt szereti, valaki a szőröset, valaki a fazonra nyírtat. Nincs ebben semmi különös. Nője válogatja.
Nem minden nő egyforma, kár általánosítani. Tény hogy, a 90-es évektől, divat lett, de ez nem mérvadó tényező.
Nekemazért olyan, mert eddig a legtöbb párom kérte legyen csupasz a cumizás miatt.
Csak azt nem értem, mikor én kérem, hogy a puni meg legyen dzsungel és bikini vonal is maximum csak strandoláskor akkor jön a "neeeeeeemmm, márpedig kopasz marad".
Engem jobban zavar, hogy nincs már a világon bozontos punci :(
Èn meghagynám, ha párom ezt kérné.
Csak Ő sem szereti a szőrszálat a fogai között...
Amerika atallitotta az agyatokat!
Hulye meztelencsigapi*csak,es po*csok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!