Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet? Tapasztalatok? (részletek lent)
Van egy barátnőm, tavaly Áprilisban jöttünk össze. Szeretjük egymást, együtt mentünk nyaralni külföldre is, minden nagyon jó. Van azonban egy kicsit probléma: idén iskolát váltok, amit még azelőtt eldöntöttem, hogy összejöttünk. Ez a suli Esztergomban van, és egy kolesz. Egyébként budapesti vagyok, a barátnőm Szentendrén lakik. A kolesz ráadásul elég régies felfogású, a mobilhasználat, internet, ilyenek eléggé korlátozva vannak, szabadidő kevés mert napi 2-3 óra kimenő van, hazamenni havonta 2-3 napra lehet, hétvégente nem (szombati tanítás). Mielőtt kioktatnátok, nem azért döntöttem, mert ehhez van kedvem, szimplán a családi helyzet miatt nem szeretnék otthon élni többé.
Na és a kérdés: szerintetek működhet így egy kapcsolat? A szabadidőm naponta akkor van, amikor a barátnőm iskolában van, így csak szombatonként estefelé, 4-5 órára tudna meglátogatni, amit meg is akar tenni minden héten, és a havi hazamenetelt nagyrészt nála tölteném. Volt már ilyen jellegű távkapcsolatotok? Működött? 18/F
Ha szeretitek egymast mukodhet. Mi 3000kmre lakunk egymastol es felevente egyszer talalkozunk. Ha mi kibirjuk,nektek piskota lesz. Lassan 3,5 eve vagyunk egyutt.
18/L
Köszönöm a válaszokat, nagyon remélem hogy működni fog :)
Igen, már tervezzük :) Nagyon különböző területen szeretnénk elhelyezkedni, de mindketten Budapesten. Sajnos még 2 évem van hátra, évvesztes vagyok és nulladik évem is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!