Nem sikerült jól a fánk. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
A minap készítettem fánkot. Gyönyörűen meg is kelt a tészta, de amikor kisütöttem bő olajban felfújódott és a közepe üres maradt, mint ha egy lufi lenne.
Lehet, hogy azért, mert nem takartam le fedővel amikor az egyik felét sütöttem? Vagy az is elkézelhető, hogy túlkelt a tészta?
Aki fánksütésből ötös segítene elmondani, hogy ne legyen "lufi" a fánkom?
2015. máj. 28. 22:58
1/1 anonim válasza:
Sok benne az élesztő/sütőpor, amit bele raksz. Egy kicsit abból vegyél/tegyél kevesebbet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!