Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » 1340 ft. - om van 14 napra....

1340 ft. - om van 14 napra. Mit tudtok ajánlani, mit vegyek, ami többé - kevésbé kitart ennyi időre enni?

Figyelt kérdés

Hát eléggé kifogytam. Nincs itthon semmi, csak egy pár szem krumpli, kevés só, piros paprika. 1 db. leveskocka. 1 cs. rizs. Kakaópor, 2 db tojás.

Nincs olaj, nincs liszt, nincs zsír, nincs ecet, nincs semmi másom. Valami ötlet? Kölcsön kérni nem tudok, új vagyok a városban, nincs igazi barátom még itt, aki adna. Szüleim nem akarnak tudni rólam.

20/L

2018. aug. 6. 21:22
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
93%

Nem mindenkivel ilyen rendesek sajnos az emberek.

Én nem rég feltettem egy kérdést, hogy ki tudna segíteni alkalmi munkát ajánlani, nekem vagy a férjemnek, mert sajnos nagyon rossz helyzetbe kerültünk egyik napról a másikra. Erre kaptam hideget meleget, plusz töröltették a kérdést. Lehet nekem is így kellett volna kiírni, nem úgy hogy ingyen nem szeretnénk semmit elfogadni, csak ha megdolgozunk érte.

Kérdező, ha próbálnak segíteni, fogadd el! Valamint megpróbálhatnál esetleg valamilyen segélyt kérni az önkormányzattól. Ha pénzt nem is adnak, de tartós élelmiszercsomagot talán kaphatsz.

2018. aug. 8. 06:17
 32/33 anonim ***** válasza:
79%

És hová tűnt a kérdező?

Zaciba kell adni valamit. Takarót, ruhát, lámpát, vázát, ami van.

közeli egyházközség, plébánia, imaház, stb beszélj a lelkésszel, pappal.

Szedni valamit. Csalán, gyermekláncfű, vadsóska.

Kérni kisboltból nap végén zárás előtt. Dinnyeárustól lékelt tökízű dinnyét amit kidobna.

Készétel felejtős, sima liszt 100 ft egy kg, több mint egy kg kása van belőle ha vízben megfőzöd, persze nem egyszerre. Már ha van lehetőség főzni. Ha van kert a közelben kérdezd meg dolgozhatsz e ott ételért.

2018. aug. 8. 06:47
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
#31, nem láttam a kérdésedet, de ha még mindig aktuális, akkor légyszíves írj egy privátot, egy város névvel.
2018. aug. 8. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!