1340 ft. - om van 14 napra. Mit tudtok ajánlani, mit vegyek, ami többé - kevésbé kitart ennyi időre enni?
Hát eléggé kifogytam. Nincs itthon semmi, csak egy pár szem krumpli, kevés só, piros paprika. 1 db. leveskocka. 1 cs. rizs. Kakaópor, 2 db tojás.
Nincs olaj, nincs liszt, nincs zsír, nincs ecet, nincs semmi másom. Valami ötlet? Kölcsön kérni nem tudok, új vagyok a városban, nincs igazi barátom még itt, aki adna. Szüleim nem akarnak tudni rólam.
20/L
Ez rettenetesen kevés pénz. Nincs a városban népkonyha, ahol laksz?
Amit talán vehetsz kifőzni való tészta, krumpli, tej, esetleg dara, 1-2 db hagyma. Cukrod van? Mindenből a legolcsóbb, érdemes a boltok katalógusait átböngészni. A tejből (vízzel erősen higítva) főzhetsz tejbedarát, tejberizst, a darát szárazon megpirítva darástésztát. Ha a hagymát kevés forró vízben "pirítod", teszel rá pirospaprikát, felöntöd vízzel és főzhetsz paprikás krumplit. Kifőtt tésztával összekeverve krumplis tésztát, esetleg 1db olcsó virslivel feltuningolhatod a paprikás krumplit. A 2db főttojásból csinálhat tojáspörköltet, főtt rizzsel.
Jól nem fogsz lakni, ez csak arra elég, hogy ne ess össze az éhségtől.
Nekem az is eszembe jutott, hogy az utak mentén van kukorica is... Tudom, hogy takarmány kukorica, de még talán akad közte "tejes".
Kérdező, melyik városban élsz?
Nekem sincs sok, de némi száraz és tartós élelemmel szívesen kisegítenélek és ha van kedved beszélgetni, kávézni, akkor fel is jöhetnél hozzánk. 33N és 13F
... és még mindig vannak jóhiszemű, jó lelkű, becsapható emberek!
A munka, mint pénzkereseti lehetőség, nem jutott eszedbe?
Ha megmondod hol laksz,én akár több napi főtt étellel szívesen segítek vagy száraz áruvl.amiből otthon főzhetsz.
40/N
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__elelmiszerek__..
Emlékeztek?
Itt a kérdező milyen bunkó volt a segítőjével...
Már bocs', hogy kételkedek, és nem is vagyok egy Sherlock Holmes, de ki az a kifizető szervezet, aki augusztus 20-án, ünnepnapon utal, vagy fizet ki pénzt? XD
Bérkifizetés legkésőbb 10-e, segélyek általában hó elején jönnek. Ösztöndíj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!