Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » 1340 ft. - om van 14 napra....

1340 ft. - om van 14 napra. Mit tudtok ajánlani, mit vegyek, ami többé - kevésbé kitart ennyi időre enni?

Figyelt kérdés

Hát eléggé kifogytam. Nincs itthon semmi, csak egy pár szem krumpli, kevés só, piros paprika. 1 db. leveskocka. 1 cs. rizs. Kakaópor, 2 db tojás.

Nincs olaj, nincs liszt, nincs zsír, nincs ecet, nincs semmi másom. Valami ötlet? Kölcsön kérni nem tudok, új vagyok a városban, nincs igazi barátom még itt, aki adna. Szüleim nem akarnak tudni rólam.

20/L

2018. aug. 6. 21:22
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Melyik város? Ennyiből 14 napig nem lehet semmit kezdeni. Marad: hajléktalanszálló, koldulás, zenélés-kalapozás,ételosztások, meg nem tudom...
2018. aug. 6. 21:25
 2/33 anonim válasza:
88%

Szia!!

Először is nagyon sajnálom, bármi is történt veled és mész keresztül. Ez tényleg kevés pénz, valami munkát nem tudsz nézni?

Próbálj meg lidl-be konzervet nézni, azt hiszem ott vannak olcsóbbak amik kész étel csak be kell mikróznod, nem is tudom mit ajánljak basszus.

a krumpli az jó, viszonylag tudsz többet venni és elég sok étel készíthetp belőle , meg a tojás!!!

valami ismerős, rokon aki megtudna dobni egy kis pénzzel amíg nem tudod visszaadni???

ha beszélgetni akarsz csak írj rám bátran!! segítek amiben tudok, én is annyi vagyok mint te .

20/L

2018. aug. 6. 21:31
 3/33 anonim válasza:
87%
Barmelyik szupermarketben lehet kapni 70-100 forintokert pekarut, nem a legegeszsegesebb megoldas de az a legolcsobb. Emellett a tojas es a konzervek is olcso megoldaskent szoba johetnek.
2018. aug. 6. 21:34
 4/33 anonim ***** válasza:
89%
Magyarul napi 100 forintod van enni. En vennek egy tescos margarint meg 10 db kenyeret es imatkoznek h huzzam ki, esetleg fekete munkat nem tudsz talalni ahol nap vegen adnak penzt?
2018. aug. 6. 21:35
 5/33 anonim válasza:
59%

3-4 kiló kenyeret, egy doboz zsírt és pár szem vöröshagymát.

De sajnos reménytelen a helyzet. Bár a kérdésed nekem igencsak kamugyanús.

2018. aug. 6. 21:39
 6/33 anonim ***** válasza:
88%
Szervezzünk gyűjtést! Én fel tudok tudok ajánlani 100 db 20 forintost.
2018. aug. 6. 21:42
 7/33 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb amit tehetsz, hogy egy napra veszel 4 zsemlét, egy kis kocka baromi olcsó vajat több napra, és vajas zsemlét eszel 2 hétig, enyhén megsózva. Így talán tudsz ennyi minden nap, de egy hét után már undorod lesz, és küzdened kell az evéssel. Ezt azzal lehet enyhíteni, hogy mondjuk a 3. napra beiktatsz egy rántottát, a 6. napra egy kis vizes kakaót, 9. napra párolt rizs, 12. napra meg héjában sült krumpli.

Viszont közben ha másképp nem megy, legalább egy diáktársat, kollégát, vagy valakit kérj meg, hogy adjon egy ezrest, kétszázast, stb., mert már azzal sokkal előrébb vagy. Legrosszabb esetben próbálj eladni valamit a holmijaid közül.

Ha pedig ez lehetetlen, és tényleg semmi megoldás nincs a pénzszerzésre, akkor nagyon gyorsan keress valakit, akivel tartod a kapcsolatot napi szinten. Ugyanis nem csak fizikailag lesz így nehéz ez a két hét, hanem lelkileg is, és szükséged lesz valakire, aki tartja benned a lelket.

2018. aug. 6. 21:47
 8/33 anonim ***** válasza:
100%

Rizs, sárgaborsó, olcsó zöldségek, ennél olcsóbb, de egész jó kis menüt nem tudok. Kellene valami zsiradék is.

Plusz elmennék vadon termő gyümölcsöt keresni, tegnap is találtam egy szederbokrot, előző nap egy almafát... Találok ilyesmit mindenhol, kis falvak közt és Budapesten is.

2018. aug. 6. 21:58
 9/33 anonim ***** válasza:
35%
A kenyér és a krumpli pont nem jutna eszembe, az túl drága. A tojás remek, de az is drága. Számoljatok már utána...
2018. aug. 6. 21:59
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
kimész az erdőbe szedret szedni, meg szilvát almát, sok a gazdátlan gyümölcsfa iylenkor.
2018. aug. 6. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!