Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » 1340 ft. - om van 14 napra....

1340 ft. - om van 14 napra. Mit tudtok ajánlani, mit vegyek, ami többé - kevésbé kitart ennyi időre enni?

Figyelt kérdés

Hát eléggé kifogytam. Nincs itthon semmi, csak egy pár szem krumpli, kevés só, piros paprika. 1 db. leveskocka. 1 cs. rizs. Kakaópor, 2 db tojás.

Nincs olaj, nincs liszt, nincs zsír, nincs ecet, nincs semmi másom. Valami ötlet? Kölcsön kérni nem tudok, új vagyok a városban, nincs igazi barátom még itt, aki adna. Szüleim nem akarnak tudni rólam.

20/L

2018. aug. 6. 21:22
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

- szedd magad akció

- tészták - pár napi ebéd megvan háát, max. tejfölös tészta, vagy kifőzöd, tejföl, ó bors, jénaiban megsütöd

- konzerveket el kéne felejteni, azok irreálisan drágák és max egy adag kaja

- mindenből válaszd a legolcsóbbat, most tökmindegy, mennyire fos, a lényeg hogy kaja legyen

2018. aug. 7. 11:34
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Te minden hónapban itt vergődsz?

Valamit nagyon szarul csiálhatsz, ha képtelen vagy rendre beosztani a lóvét :D

2018. aug. 7. 11:38
 23/33 anonim ***** válasza:
90%

A kérdező kommentje:

XD

- ezek után elmész a fenébe, ostoba liba.

2018. aug. 7. 11:40
 24/33 anonim ***** válasza:
87%

Az előző kérdésnél még fiú volt...

Feltéve ha tényleg ugyanaz a személy...

2018. aug. 7. 12:04
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Miből élsz egyáltalán? Van jövedelmed?
2018. aug. 7. 14:17
 26/33 anonim válasza:
79%
Valaki írt neki privit? Tudja ki ez???
2018. aug. 7. 15:14
 27/33 anonim válasza:
80%
Én írtam neki, de nem válaszolt.Felajánlottam neki hogy ma utalok 2000 ft ot(igaz ez nem sok, de több a semminél) ha add számlaszámot vagy ha nincs számlaszám akkor név cím és feladom postán de semmi reakció.
2018. aug. 7. 17:14
 28/33 anonim ***** válasza:
89%
#18 nekem is egyből ez az eset jutott eszembe pedig nem is nagyon olvasgatom ezt a kategóriát csak pont ott voltam. nagyon vigyázzatok emberek kin segítetek, az a kérdés a példa itt hogy pofátlanul kihasználva verik át emberek szemtől szembe a másikat.remélem kérdező nem kamukérdés, és főleg hogy nem az a hálátlan dög vagy most lánynick mögé bújva akivel még el is ment egy jószándékú valaki bevásárolni, aztán nemhogy a pénzt megadta volna, megszakította a kapcsolatot és még itt röhögte ki utána. zöldségeseket is megkérdezhetsz a nap végén hogy nem maradt-e meg olyan amit kidobna hogy esetleg neked adja
2018. aug. 7. 19:57
 29/33 anonim ***** válasza:
87%

Rizs és sárgaborsó

2 kg rizs 500-600 forint

2 kg sárgaborsó 700-800 forint

Minden egyéb felesleges pénzkidobás, ebből ki lehet húzni 2 hetet

2018. aug. 7. 23:33
 30/33 anonim ***** válasza:
74%
Menjél gombát szedni erdőre, szilvát, szőlőt elhagyatott területeken. Halat fogj a közeli tóból, vagy folyóból. Vadászhatsz is, készítessz íjjat, meg nyilvesszőket. Nyulat, fácánt, vadkacsát, vadlibát.
2018. aug. 7. 23:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!