Milyen baba tápokat tudnátok ajánlani, aminek jó íze van (nekem kellene, mert nem tudok szilárd ételt fogyasztani)?
Figyelt kérdés
Nem tudok hetek óta enni, egy falatnál több nem igen megy le.. Ezért valami babaételre gondoltam, arra az esetre ,hogy ha nincs időm főzni (pürésített ételt), hanem csak megvenném a boltból aztán kész.. tudtok ajánlani finomakat?2017. szept. 24. 10:54
1/7 anonim válasza:
Fiam 1 éves korig csak ezeket ette meg , de őszintén borzalmas íztelen az összes :)
Egyedül ami finomabb az a müllerbe meg talán 1-2 DM-be lehet kapni tálcás babamenü 1-3 éves korig kicsit darabosabb de ehetőbb sokkal.
2/7 anonim válasza:
A milupa tejpépek nagyon finomak. Csak forró víz kell hozzá. Én főleg betegség alatt szoktam ilyeneken élni.
3/7 anonim válasza:
Nézz körül a müller,dm,rossmann-ba. Vannak egész finomak, banános, vaníliás, gríz alapú stb.
4/7 anonim válasza:
A babaételekhez nem értek, de bizonyára unalmas lenne csak velük. Ha nem is érsz rá hosszasan főzni, egy gyümölcsturmixot (diót is tennék bele, jó hozzá) vagy egy kis kupac lágytojást azért összehozhatsz, tudom, hogy számomra fontos változatosságot adna ez.
6/7 anonim válasza:
Tejpép. Jó ízűek és táplálóak.
7/7 anonim válasza:
Mi miatt nem tudsz enni? Hány éves vagy?Voltál már orvosnál emiatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!