Meddig lehet fogyasztani a cickfark és palástfű teákat? 3 hónapja iszom őket mert nem jön a baba! 2 hete e vitamint is szedek!
Szia
Én 3 hónapig ittam, de abbahagytam, mert nem volt eredménye, csak annyi, hogy októberben a rákszűrésen még szép tiszta volt a petefészkem, és 1 db érett tüsző volt benne, januárra meg tele lett cisztákkal, a sok fel nem szívódott tüsző miatt. A hormonjaim rendben, tehát nem PCOS, csak PCO, de ezt csak én gondolom, hogy a teák miatt lett cisztás, és nem orvos mondta!!Mert ugye az egyik elősegíti a peteérést, és nekem ezek szerint jó sok megérett, bánom hogy ittam, mert közben kiderült, hogy nem nekem van bajom, hanem a férjem spermája nem jó és petefészek átjárhatósági vizsgálatra is megyek, tehát előbb derítsd ki, hogy normális peteérésed van-e, mert ha van, akkor felesleges inni!!
Remélem segítettem!
Bocsi, remélem semmi gond nem lesz veled és hamar terhes leszel (és én is)!Nem ijeszteni akarlak most sem, de nekem a 3 hónap alatt szurkált mindig a bal petefészkem és az a cisztás, meg a méhem is, ami azért furcsa, mert előtte csak mensi előtt szokott a petefészkem, ill. peteéréskor, de nem minden nap!
van egy olyan kérdés, ma tette fel valaki, hogy "mi az a PCOS?", ott le van írva a válaszokban, elolvashatod!
jól teszed!én internetről olvastam, és ott hallottam róluk, de ezután nem fogok vaktában belemenni semmibe, főleg hogy a gyógynövények majdnemhogy gyógyszerek
Szio
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!