Hogyan igyam a cickafark és palástfű teát ha nem tudom mikor van pé-m vagy egyáltalán van e? Kinek mennyi idő után sikerült a baba?
Szia!Én sem tudtam,hogy mikor van peteérésem ezért én fele-fele arányban összekevertem és úgy ittam.Bár mindig csak pár napig,mert én alig tudtam meginni még mézzel is.Egyébként mi 14 hónapig próbálkoztunk,és most a 3. clostys hónapban szombaton pozitívat teszteltem.
Mióta próbálkoztok?
Nekem is hosszúak voltak a ciklusaim (45 nap átlagban), teherbe estem (tea nélkül), de aztán elhalt a terhesség. Utána az első mensim 73 napra jött meg, következő 77 napra. Itt olvastam, hogy ha felesben iszom, beáll vagy legalábbis lerövidül a ciklusom. Mivel én sem tudtam mikor van pé-m, miután elmúlt a mensim, elkezdtem inni a teakeveréket és rögtön terhes lettem! :-)
Egy próbát mindenképpen megér!!! :-)
Utolsó vagyok, bocs, csak most láttam, hogy írtál. Szóval én 1:1-ben kevertem össze. Vettem 1-1 tasak teát, egy jól zárható dobozban összekevertem és minden nap 1 bögrényivel ittam. Kb. 2,5 dl vízhez tettem 1 evőkanál teakeveréket, majd 20 percig állni hagytam. Egyik látogató itt azt tanácsolta, hogy a palásthoz nem ajánlatos fém szűrőt, kanalat használni (amikor már le van forrázva), így én műanyag szűrőn szűrtem. Ja, és natúrban ittam, mert a mézet nem szeretem. Remélem beválik!!!
Higyj benne, de ne görcsösen és ha sikerülne a Baba, írd meg, akár priviben is! :-) Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!