Feta sajt tárolása?
Figyelt kérdés
2018. júl. 19. 16:45
1/4 anonim válasza:
1. Eredeti csomagolásban - sokáig eláll
2. Az eredeti sós lében légmentesen lezárva - egy-két napig ehetö.
3. Lé nélkül - pár óra alatt kiszárad.
4. Fagyasztva - az íze jó kiolvasztás után is, de valamennyire grízes, szemcsés állaga lesz.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi,én úgy kérdezem,hogy amit lé nélkűl veszel azt hogyan tároljam?Jó ha én csinálok sós vizet és abba rakom bele?
2018. júl. 19. 16:54
3/4 anonim válasza:
Amit veszel, azt elvileg rövid idön belül el kellene használni.
Esetleg megpróbálhatod sós vizben tárolni, de csak rövid ideig jó, vagy vannak a neten is receptket, ahol füszeres olajba teszik és úgy üvegezik be.
4/4 anonim válasza:
A feta sajtott (lé nélkül) hütöben elég tárolni nem romlik meg amég a szavija tart.Étteremben dolgozom sok vendéggel találkozom akik Feta sajtott szeretnének kérni.És ha ilyen hamar romlanna szerintem a Feta sajt miatt menne csődbe az étterem ha naponta kellene venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!