Hogyan kell ilyen tortát sütni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Japán sajttortát szeretnék sütni. Van is recept, de olyat sehol nem találtam, amilyet akarok:
https://www.youtube.com/watch?v=GFEcOvs6YWk
Szóval, ami ebben a videóban látható az is teljesen átlagos, de a közepén található egy krémes rész. Azt miből kell "készíteni"?
Köszönöm a segítséget, előre is! :)
2018. jún. 16. 18:43
1/13 anonim válasza:
Ez nem japán sajttorta (チーズケーキ), hanem castella (カステラ). Keress csak rá a japán nevükkel! Más alapanyagokból, és más módon készülnek - 2 külön sütemény.
2/13 anonim válasza:
Nem tudom milyen krémes részről beszélsz, ez a videó a japán sajttorta vágását mutatja be, nincs benne sehol krém
3/13 A kérdező kommentje:
Köszike!
Rákerestem, de a képeken sem volt ilyen.
2018. jún. 16. 19:12
4/13 anonim válasza:
Valami puding szerű lehet mert ugye az nem sül meg. Én olyan el alapján csinálnám mint a kráter szelet.
5/13 A kérdező kommentje:
2018. jún. 16. 19:14
6/13 anonim válasza:
*elv
*szeletet
Bocsi analfabéta vagyok.
7/13 A kérdező kommentje:
Semmi gond :D
2018. jún. 16. 19:24
8/13 A kérdező kommentje:
Amúgy közben megtaláltam: Cheddar sajt. Ez elég fura nekem, de azért kipróbálom.
Itt található recept, akit esetleg érdekel:
https://www.youtube.com/watch?v=ciH0zS0lNFo
(nem tudom, hogy mennyire eredeti)
2018. jún. 16. 19:41
9/13 anonim válasza:
Huhh, köszi a linket. Nagyon finomnak néz ki, lehet megcsinálom majd!:D
10/13 anonim válasza:
imádom ezt a videót ahogy megvágja és elkezd gőzölni köszönöm már elfelejtettem ezt a yt csatornát:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!