Hogyan pácoljátok az egész csirkét, vagy csirkecombot, hogy belül is ízletes legyen, kívül pedig ropogós?
Figyelt kérdés
2008. okt. 31. 18:26
1/5 anonim válasza:
Pácban álljon legalább 2-3 napig a hús. Ropogós attól lesz, hogy sütés végén, amikor a hús már átsült, megpirítod hirtelen magas hőmérsékeleten pár percig a húst.
2/5 anonim válasza:
Én nem pácolni szoktam, hanem fűszersót veszek, és azzal kívül-belül bedörzsölöm. Hagyom állni fél órát, majd irány a sütő. Zsírt teszek alá (az olaj hamar megég), meg pici vizet, letakarom alufóliával, és addig sütöm alatta, míg meg nem puhul. Akkor leveszem a fóliát, meglocsolom a zsírjával, és megpirítom magasabb lángon. Többször is meg kell locsolni, és isteni ropogós lesz, belül pedig szaftos. :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ma megsütöm!
2008. nov. 2. 07:13
4/5 anonim válasza:
viszont ha egészségesen akarod csinálni, inkább természetes fűszerekben és olajban pácold, és a fűszersót, leveskockákat, vegetákat örökre kerüldd el. ili
5/5 anonim válasza:
Ételízesítős olajjal kend be(ajánlom a Vegamixet mert az nem műanyag), majd a belsejébe rakjál egész hagymát, kakukkfűágat meg a fokhagymát. Fincsi lesz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!