2/4 anonim válasza:
1: LOL :D :D :D
Azt csak a nagyanyám tudta, hogy hogyan kell, fúúú, de szerettem. Még a kutyája is csak úgy habzsolta, megnyalta mind a 10 körmét, mikor megkínáltam vele, nyami.
3/4 anonim válasza:
Levesnek a legjobb, füstölt hússal, csipetkével.
De hallottam, hogy nagyon finom "gesztenyepürét" lehet belőle csinálni, rummal, vagy aromával.
4/4 anonim válasza:
• Fûszeres lóbab
50 dkg lóbab, 2 dl fehérbor, 1 dl olívaolaj, 1 db nagy méretû póréhagyma, koriander, lestyán, oregano, édeskömény, bors, füstölt hal (fél doboz sprotni).
A sós vízben megfõzött babot lecsurgatjuk, a feldarabolt póréhagymát az olajon megpároljuk, hozzáadjuk a fûszereket, fehérbort, sprotnit. A fûszeres mártást a babhoz adjuk és melegen tálaljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!