Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Tejszínes levest lefagyasztani?

Tejszínes levest lefagyasztani?

Figyelt kérdés

Tejszines porehagymalevest le lehet fagyasztani? Pár hétig elállna? Nagyon max 1 hónap

Egyedül vagyok, és annyira kicsi adatokat nem mindenből tudok és nem érdemes csinálni, így mindig egy kicsit többet csinálok. Pár napra legalább kijönne, de azért 2-3 nap után már unalmas mindig azt enni. Amúgysem eszem sokat egyszerre, így még többnek hat az a kis adag is amit főzök.

2017. okt. 28. 11:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Símán lehet, csak lassan kell felengedni - nem mikróban vagy tüzhelyen -, és amikor teljesen kioladt, akkor alaposan átkeverni, miközben melegíted - forralni nem szabad, mert összeugrik.

Én rendszeres szoktam öket fagyasztani, és különbség nincs.

2017. okt. 28. 11:24
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek, az első válaszolóval, a tejes/tejtermékes ételeket is lehet fagyasztani teljes nyugalommal.

Ahogy Ő is írta, a lényeg az "erőszakmentes " kiolvasztás, azaz vegyük ki időben a fagyóból, és hagyjuk magától felengedni.A melegítés is legyen lassú, kíméletes.

2017. okt. 28. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!