Tejszínes levest lefagyasztani?
Tejszines porehagymalevest le lehet fagyasztani? Pár hétig elállna? Nagyon max 1 hónap
Egyedül vagyok, és annyira kicsi adatokat nem mindenből tudok és nem érdemes csinálni, így mindig egy kicsit többet csinálok. Pár napra legalább kijönne, de azért 2-3 nap után már unalmas mindig azt enni. Amúgysem eszem sokat egyszerre, így még többnek hat az a kis adag is amit főzök.
Símán lehet, csak lassan kell felengedni - nem mikróban vagy tüzhelyen -, és amikor teljesen kioladt, akkor alaposan átkeverni, miközben melegíted - forralni nem szabad, mert összeugrik.
Én rendszeres szoktam öket fagyasztani, és különbség nincs.
Egyetértek, az első válaszolóval, a tejes/tejtermékes ételeket is lehet fagyasztani teljes nyugalommal.
Ahogy Ő is írta, a lényeg az "erőszakmentes " kiolvasztás, azaz vegyük ki időben a fagyóból, és hagyjuk magától felengedni.A melegítés is legyen lassú, kíméletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!