Szabad-e lefagyasztani a disznózsírt?
Figyelt kérdés
A hosszabb távú raktározás alatti eltarthatóság végett kérdezem. Összehasonlítva a lefagyasztás előtti és a fagyasztás megszüntével a "felengedés" utáni (szobahőmérsékleti) állapotokat, megváltoznak-e a fagyasztás következtében a disznózsír eredeti tulajdonságai, ill. annak gasztronómiai felhasználhatósága?2017. szept. 28. 19:28
1/7 anonim válasza:
Nyugodtan lefagyaszthatod, semmit sem változik.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. szept. 29. 01:23
4/7 anonim válasza:
Lehet, de semmi baja sem lesz fagyasztás nélkül sem, ha az a disznózsír valódi házi zsír, és nem gyári, vízzel telített!
A valódi házi zsír hónapokig eláll normál hűtőben is!
5/7 A kérdező kommentje:
#4, neked is köszönöm!
2017. szept. 29. 12:00
6/7 anonim válasza:
Ha van elegendő fagyaszó kapacításod, minden további nélkül.Amikor akciós volt a nyáron a kedvenc hentesemnél,az igazi, ikrás, alján kissé töpörtyűs zsír,én is betankoltam pár egykilós dobozzal.
Azért a végtelenségig a zsír sem tartható a fagyóban sem, az avasodás lehetősége nélkül, folyamatosan használom el.
Fél évig garantáltan nem fog megavasodni.
7/7 A kérdező kommentje:
Szuper, hálásan köszönöm!
2017. okt. 2. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!