Tatár beef steaket érdemes lefagyasztani?
Figyelt kérdés
2017. márc. 24. 13:34
1/4 anonim válasza:
Nem igazán, csak frissen van élvezeti értéke.
2/4 anonim válasza:
Semmi esetre sem, mert a felolvadt nyers hús igen veszélyes, akár egy óra alatt megindul a baktériumok szaporodása, ami hökezelésel megállítható, de nyersen fogyasztva igen komoly fertözést okoz..
Ha marad, azt süsd meg inkább
3/4 anonim válasza:
A husi fagyasztás utáni felengedéskor gusztustalanul levet ereszt.
Ha lefagyasztasz húst, még félfagyosan (ha a darabok már éppen szétválaszthatóak) főzd, vagy süsd meg.
Fagyasztásból kiengedett nyers húst enni még elgondolva is borzalmas!
4/4 anonim válasza:
Semmiképp ne fagyaszd le, hallgass, az előttem szólókra.
Egyszer próbáltam egy kisadagot fagyasztani, de kiolvadva
nem volt csábító állaga, megsütve meg ehetetlen kemény vacak lett belőle.Inkább ettük volna meg frissen, kár volt elmenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!