Bontott kukorica konzervet érdemes lefagyasztani?
Figyelt kérdés
ehető állagú marad olvadás után?megmaradt egy fél konzerv.nem tudok vele mit kezdeni,mert amiket néztem recepteket,mindegyikből be kellene szereznem 1-2 hozzávalót ,viszont holnap nincs nálunk bolt.kidobni meg nem akarom.2012. aug. 18. 21:22
1/9 anonim válasza:
Nem lesz tökéletes, lassú fagyasztással eléggé roncsolódik, de mit veszíthetsz?
Ha nem lesz jó, ráérsz akkor is kidobni.
De amúgy szerintem ehető lesz.
2/9 anonim válasza:
Nyugodtan lefagyaszthatod, nem lesz semmi baja - már többször csináltam, és rendesen ehetö volt.
3/9 anonim válasza:
Ha csak fél konzerv akkor tedd sima hűtőbe és edd meg holnap. Elég ha kisütsz mellé valamit.
4/9 anonim válasza:
A sima hűtőbe rakd, azt mér nem jó úgy?
5/9 anonim válasza:
Nyugodtan lefagyaszthatod, de ne a saját dobozában, hanem pl margarinos dobozban.
Ha volna egy szemesbab konzerved, akkor finom country levest tudnál főzni belőle.:)
6/9 anonim válasza:
Szendvicsre is teheted, vagy köretnek megeheted, vagy tojásrántottába teheted.
7/9 anonim válasza:
Lefagyaszthatod, aztán majd, ha meg akarod enni, keverd bele forró rizsbe és nagyon jó kukoricás rizsed lesz köretnek!
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
termetes adagokat csináltam kukoricából(különböző ételeket)
inkább lefagyasztanám,mert még ránézni is rossz :D
jó lesz jövő héten :)
2012. aug. 18. 22:28
9/9 anonim válasza:
Jó lefagyasztva, a férjem szerint a halak nem panaszkodtak még rá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!