Hogyan készitsem elő a csülköt?
Dehogy kell főzni.
Szégyen, de még szakács kollégától is nem egytől láttam ilyet. Egy háziasszonytól még elmegy, ha nagyjából jó a végeredmény, "jó az úgy" de szakácstól... azonnal b-nám ki, mint macskát szarni.
A péknét sütni kell.
Ég egy föld a különbség egy főtt hús, meg egy sült hús között.
2 órás főzéssel, meg negyed órányi sütéssel meg a büdös életben nem lesz olyan, mint 2,5 órás sütéssel.
Hogy lesz elropogtatható a bőre?
Mert ahhoz a teljes sütési idő kell, negyed órás sütéstől egy fél milliméter se lesz ropogós, nem hogy az egész.
Mitől lesz sült hús íze a húsnak?
Beszórod sülthús ízű aromával?
Meg kell sütni, tálalás előtt meg sütőben 90 fokon légkeverésen visszamelegíteni. Nem egy nagy varázslat.
"Csülök pékné módra: először meg kell főzni, aztán sütni."
Így is meg lehet csinálni, teljesen meg kell főzni, mert egy rövid sütéstől már nem fog tovább puhulni, csak max kap egy minimális kéret.
Csak arra az egyre kérlek, legalább annyival tiszteld meg a péknét, hogy ezt az ételt átnevezed valami másra, mert ez nem pékné!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!