Lidl-ben grillcukkinit vettem (kerek). Hogyan készítsem el? Nem grillparti.
Mi az hogy grillcukkini? Fel van karikázva, előkészítve vagy micsoda?
Mi amúgy grillen vagy grillserpenyőben úgy szoktuk elkészíteni hogy egy centi vastag karikákra vágjuk, megsütjük az egyik oldalát, utána a másikat, közben pedig megkenjük passata-val és parmezánt szórunk rá.
Ezt a fajta cukkinit én mindig töltve szoktam elkészíteni, szerintem adja magát ez a mód a szép kerek formája miatt, egy csomó dolgot tudsz belepakolni :)
Nálunk az abszolút kedvenc verzió így néz ki: gombát és hagymát pirítok a cukkini kikapart belsejével együtt, megy rá pici passzírozott paradicsom püré, bazsalikom, kakukkfű, oregánó, só, bors, illetve egy csipet cukor. Lekapcsolom, keverek hozzá kukoricát meg tonhalat, töltöm vissza az egészet a cukkinibe. Tetejére reszelt füstölt sajt, lehet betolni az előmelegített sütőbe. Pikk-pakk kész :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!