Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Pulyka alsócombot hogy készíts...

Pulyka alsócombot hogy készítsem el? ...

Figyelt kérdés
tele van inakkal azokat szeretném "puhítani", milyen ételt készítsek belőle? 4 db van belőle
2016. okt. 9. 08:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Vágd ki az inakat, én pörköltet szoktam belőle csinálni.
2016. okt. 9. 08:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Mondok egy csirke receptet: vékony réteg olívaolajat teszek a serpenyőbe, nem túl forróra melegítem, fűszerezem és beleteszem a pulykacombokat. Annyi óráig párolom fedő alatt, amennyi kiló volt. Csirkére fűszernek jó a só és majoránna. Pulykára sem kell sok fűszer, mert érdekes, intenzív íze van. Ha nagyon inas, legfeljebb kicsit tovább párolódik. Petrezselymes krumplit lehet hozzá csinálni.
2016. okt. 9. 09:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Gulyásleves is finom belőle, de az inak nem fognak felpuhulni, azt ki kell szedni.
2016. okt. 9. 09:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Volt már, hogy húslevest főztem belőle, de sütőzacskóban is meg lehet sütni egészben. Érdemes megtűzdelni fokhagymával is a sózás, borsozás mellett. Sütőzacskóban kell neki kb. 2 óra.
2016. okt. 9. 13:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek
2016. okt. 9. 14:33

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!