Mit csináljak a sertéscombból, illetve hogyan készítsem el egyszerűen?
Van majdnem egy kiló gyönyörű sertéscombom, azonban az a bajom, hogy pörköltet, borsos-tokányt, és sertés gulyást mostanában sokat csináltam, és ettem, így ezeket már unom.
Tudtok valami olyan receptet aminél jó szaftos marad a hús, és aránylag gyors az elkészítése? Pl egybensütve sütőzacskóban, vagy ilyesmi.
Köszi előre is! :)
Köszi a választ.
A brassói jó ötlet. Meggondolom, bár kicsit hasonlít pörköltre, meg tokányra is. Úgyértem darabolt kockázott hús, stb. Meg maga a hús úgy nem marad igazán szaftos.
Vadas meg egyáltalán nem tartozik a gyorsan és egyszerűen elkészíthető ételek közé szvsz.
Szeld csíkokra, sózd be, majd lisztbe forgasd át, és hirtelen zsírban/olajban süsd ki, mint a natúr-szeletet.
Készíts egy lecsó-alapot (hagyma-zöldpaprika-paradicso), és abba rakd bele, forrald össze. Mellette a petrezselymes rizs, vagy a sült krumpli köretként elkészül.
Van, amikor fokhagymás-tejfölös mártást, vagy éppen sajtmártást készítek, azzal forralom össze... mikor éppen mi kerül sorra
Nagyon köszönöm az ötleteket.
Az utolsót mindenképp kipróbálom ma este.
Utána következőre meg tök jó ötlet a sajtmártással csíkokra vágva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!