Lehet ilyen egyszerűen elrakni paradicsomot?
Figyelt kérdés
itt a recept,ami szimpi. csak összeturmixolom a parit. és kész. de én nem akarnám fagyasztóba rakni,mert gondolok egyet és használnék belőle.pörihez meg ilyesmi.
2014. okt. 24. 18:33
1/12 anonim válasza:
Persze, ez teljesen jó módszer, bár a paradicsomszezonnak már eléggé vége. Csinálhatod úgy hogy jégkockatartóban vagy a legkisebb műanyagpohárban / valamilyen joghurtos pohárban fagyasztod; ha a jégkockatartóban akkor ha megfagyott átpakolod a paradicsomkockákat egy zacsiba. A kis poharakat se árt bezacskózni hogy ne jegesedjenek.
2/12 A kérdező kommentje:
de épp ez az h nem akarom fagyasztani. a módszer nagyon jó mert nem kell paszirozni,kimagozni,héjjazni,főzni,stb,nincs benne semmi tartósitoszer. szoval ha csak simán összeturmixolom,meddig áll el? csak olyan receptet nem találtam,azért gondolom,h lehet ugy megromlana vagy ilyesmi. de nem akarom fagyasztóban tartani.
2014. okt. 24. 18:49
3/12 anonim válasza:
Ha nem rakod fagyasztóba, akkor pár nap után megpenészedik. Vagy fel kell forralnod, és száraz dunsztba raknod.
Nekem így van sok a fagyasztóban adagokban.
4/12 A kérdező kommentje:
akkorösszebotmixelem,mert ugye nincs paszirozom. de nem szedem le a héját,mert nem szeretném. és felforralom,de jó ugy h épp csak annyira h bugyogjon,mert nem szeretném ha veszitene a vitaminokból,meg h elpárologjon sok leve.
2014. okt. 24. 19:03
5/12 anonim válasza:
Az előttem szólónak igaza van. Pár nap alatt a feldolgozott paradicsom megromlik. Mi bajod van a fagyasztóval?
6/12 A kérdező kommentje:
de ha te felforralod,akkor miért tartod fagyasztóban? mert akkor elvileg nem is kéne ezek szerint.?
2014. okt. 24. 19:04
7/12 A kérdező kommentje:
most nem az volt a kérdés h mi a bajom a fagyasztóval. jajj,istenem.. mert én azt szeretem ha ott van a polcon az üvegeben,és rögtön hozzá tudok nyulni mikor gondolok egyet. de felforralni meg nem olyan nagy kunszt.
2014. okt. 24. 19:07
8/12 anonim válasza:
Bocs, hogy segíteni próbáltam.... egyébként csak akkor marad meg a hűtőben sokáig, ha úgy rakod el mint a befőttet, simán a forralástól nem fog hónapokig elállni.
9/12 anonim válasza:
De ha kis darabokban van a fagyasztóban, simán bele tudod tenni a pörköltbe. Fel se kell olvasztani. Olyan flakonban eltenni mint a képen van szerintem hülyeség, abból csak úgy tudod kivenni ha már felolvadt.
10/12 anonim válasza:
Amúgy gondolj bele, magában a paradicsom se áll el sokáig, miért állna el tovább attól hogy összemixeled? Illetve ha befőzöd, akkor meg az is probléma hogy ha kinyitod, akkor rövid időn belül fel kell használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!