Milyen módszerrel lehet étcsokoládét egyszerűen felaprítani?
Figyelt kérdés
Mostanában kezdtem el muffint sütni. Nálunk a csokis nagyon megy, de de mire egy tábla étcsokit zöldborsószemnyi nagyságúra késsel felaprítok, lemegy a nap. Ha kisebbek lennének a darabok, azok sütés közben elolvadnának, ha nagyobb, az már nem esztétikus, és olyan mintha össze lenne csapva.#csokiaprítás
2015. máj. 8. 08:13
1/13 anonim válasza:
Még a zacskójában csapdosd az asztalhoz, szépen eltöredezik, utána a nagyobbakat késsel felaprítod.
3/13 anonim válasza:
Lereszeled, vagy ami még egyszerűbb, csoki lencsét veszel, azt nem kell darabolt.
4/13 anonim válasza:
tedd a táblacsokit egy vágódeszkára és válassz egy olyan kést aminek jó hosszú a pengéje én a kenyérvágó kést szoktam pl tedd az egész táblára ott alol el akarod vágni és üsd meg a tetejét a késnek hogy egyszerre levágjon egy sornyit
5/13 Shai-Hulud válasza:
6/13 anonim válasza:
Beteszed egy zacsiba, rárakod egy vágódeszkára, és kalapáccsal összetöröd.
7/13 A kérdező kommentje:
Ez igazán gyorssegély volt, mindenkinek köszönöm a válaszát és már kezdem is a törést. Kipróbálom mindegyiket.
2015. máj. 8. 14:26
10/13 anonim válasza:
Szerintem lekell hűteni minél jobban és egy nájlonzacskóba összelehet törni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!