Milyen módszerrel lehet étcsokoládét egyszerűen felaprítani?
Figyelt kérdés
Mostanában kezdtem el muffint sütni. Nálunk a csokis nagyon megy, de de mire egy tábla étcsokit zöldborsószemnyi nagyságúra késsel felaprítok, lemegy a nap. Ha kisebbek lennének a darabok, azok sütés közben elolvadnának, ha nagyobb, az már nem esztétikus, és olyan mintha össze lenne csapva.#csokiaprítás
2015. máj. 8. 08:13
11/13 A kérdező kommentje:
Nos!!! Az jött be, hogy nem mindegy milyen késsel kezd neki az ember. Találtam egy olyan hosszú, egyenes, vékony, de erős pengéjű kést, ami átéri a táblacsoki teljes szélességét. Deszkán, fél centiméterenként rátettem a kést a csokira. Rányomtam a tenyeremmel és csodálatosan végigszeleteltem, utána elfordítottam, és szintén fél centiméterenként fel tudtam szeletelni. Korábban a késemmel volt a gond. Pördült végű, nem egyenletes vastagságú, a felületre nem teljesen felfekvő kést használtam. Remélem most én is tudtam segíteni valakinek.Olyan szabályos kis kockákat sikerült gyártanom, hogy gyári gépsor sem tudna különbet. Szép napot mindenkinek és még egyszer köszönöm a sok tippet!
2015. máj. 12. 01:29
12/13 Dota 2 válasza:
Probáltad már kalapácsel esetleg csoki golyovel vagy harisnyável. De halootam már speciális lencse fözelékesal
13/13 A kérdező kommentje:
Dota 2! Sok sikert a kipróbáláshoz! :D
2015. jún. 30. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!