Túrös tésztát hogy tartjátok melegen?
Figyelt kérdés
A tejföl és túrö mindig lehűti. Egyszer sütőbe tettem és a túró nyúlós lett..2017. ápr. 2. 08:50
1/5 anonim válasza:
A túrót a konyhában tartom és a kifőtt tésztával még melegen keverem össze. De este a mikróban sem lesz nyúlós a házi túró. A bolti nem keverhető el jól.
2/5 anonim válasza:
A boltban is hagyományos, morzsalékos túrót vegyél.Az alufóliás, csomagoltak krémes állagúak, azok túróstésztához nem nagyon jók. A tészta legyen nagyon forró, és csak tálaláskor közvetlen tedd rá a túrót tejfölt.
A tésztát melegen lehet tartani gyöngyöző víz feletti gőzben, lefedve.
3/5 anonim válasza:
Ja és az is jó, ha a túrót-tejfölt felhasználás előtt legalább 1 órával kiveszed a hűtőből. Ennyi idő alatt nem romlik meg, de mégsem lesz jéghideg.
4/5 anonim válasza:
Én még a lábasban (pici olajon) átforgatva, láng fölött adom a tésztához a túrót-tejfölt, és ott kavarom össze.
Ha a megmaradót később melegíteni kell, akkor is láng fölött, 1 plusz kanál tejfölt rá, és akkor azzal együtt kevergetve már könnyen lehet ismét felmelegíteni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A 4.különösen tetszik!
2017. ápr. 5. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!