Szilikon gyúrólapon mivel vághatom fel a tésztát? Feltekert, kakaós csigának valót pl.
Figyelt kérdés
2016. dec. 2. 11:39
1/8 anonim válasza:
Ha vágásálló, akkor késsel, ha nem az, akkor semmivel
2/8 anonim válasza:
(Azt nem írtam, hogy ami nekem van, s amit ismerek, azok vágásállók. Azt nem tudom, mindegyik az-e, amit kapni lehet.)
4/8 anonim válasza:
Van direkt erre a célra szilikon kés.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. dec. 2. 14:26
6/8 anonim válasza:
Én egy egyszerű műanyag késsel szoktam. Esetleg egy vajas kés tompa felével, a tésztát elviszi bármi, nem kell annak élesnek lennie.
7/8 anonim válasza:
Nekem most már 2 műanyag késem is van, az egyiket a gyúrólaphoz, a másikat robotgéphez adták. De ha minden kötél szakad, én is egy rendes kés tompa oldalát alkalmazom, ha az megfelel (a tészták általában puhák és viszi őket, de egy töltött csigánál bizonyára előny, ha van némi éle. én csak töltetlen tésztákat készítek).
8/8 anonim válasza:
A www.bercsekonyha.hu árul direkt tésztavágó szilikonkést, 1490 Ft egy darab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!